NOODOPROEP!!!!!!!

 

NOODOPROEP!!!!!!!

Lieve Oosterparkers,

Op dit moment maakt oosterparkers een hele mooie groei door met zijn jeugdafdeling waar we natuurlijk heel trots op zijn en wat we natuurlijk koesteren. Echter met deze mooie groei lopen we ook tegen een aantal problemen aan. Op dit moment kunnen we de vacature voor trainer JO19-2 niet invullen.

We hadden voor het  begin van het seizoen een trainer vastgelegd, alleen bij aanvang van de seizoenstart is deze trainer niet meer komen opdagen, Vervolgens hadden wij Richard Schutter bereid gevonden om de trainingen waar te nemen, alleen heeft deze door drukte op zijn werk en prive zijn taken per direct beeindigd.  In de afgelopen periode hebben we een vacature geplaatst binnen Oosterparkers en daarbuiten. Helaas hebben we op alle verzoeken geen aanmeldingen gehad. Ook hebben we binnen de club gevraagd naar een geschikte leider, ook dit heeft helaas niets opgeleverd.

De vraag van de TC commissie is dan ook WIE HELPT DE JO19-2, Deze jongens verdienen alle aandacht. Wanneer we willen doorgroeien als club, dan zijn er ook meer handjes nodig. Laat zien dat je een echte oosterparker bent!!!!!

Met vreindelijke groet,

de TC

Johan Reinders

Willem Westra

Herman Boerm

  • OOSTERPARKERS 1 – POTETOS 1 Oosterparkers blijft verliezen. Zaterdag 13-4-2019, competitiewedstrijd 18. O…