Welkom bij vv Oosterparkers

De vv Oosterparkers is een leuke vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan. Onze club telt 5 senioren elftallen waaronder 3 heren teams op de zaterdag, 1 dameselftal op de zaterdag en 1 zondag team. Daarnaast hebben we een bloeiende jeugdafdeling met JO7, JO10, JO13 en een JO15. Nieuwe leden kunnen altijd geheel vrijblijvend een paar keer mee trainen! Mocht je interesse hebben om bij ons te komen voetballen? Neem dan snel contact met ons op!  

Volg ons op Facebook

NIEUWS

JO13-1 wint knap in Assen. Vlaggenschip strijdend naar een punt.

In Assen heeft Richard Schutter met zijn JO13-1 uitstekende zaken gedaan door in een sterke wedstrijd LTC JO13-2 met 1-4 te verslaan. De Oosterparkers lieten bij vlagen leuk voetbal zien en zijn door de ruime overwinning zelfs terug te vinden op een knappe tweede plek op de ranglijst. In Damwoude ging het er helaas wat minder goed aan toe voor de spelers van JO15-1. De ploeg van Harrie en Johan Fraiquin hadden een goede reeks neergezet maar dan kwam in Friesland helaas een einde aan. Een 1-0 nederlaag tegen Broekster Walden JO15-1 leverde een hoop teleurgestelde gezichten op en verliest tevens zicht op de koppositie in de 1e klasse. Op Kardinge hadden beide teams van JO10 het ook lastig met hun tegenstander GVAV. Zowel JO10-1 als JO10-2 verloren beide hun wedstrijden. Bij JO10-2 was Oek de grote man met maar liefst 4 doelpunten maar helaas leverde dit uiteindelijk niks op want de blauwhemden waren met 7-4 te sterk. De grootste teleurstelling van de ochtend kwam van Sportpark het Noorden waar JO13-2 met maar liefst 19-0 onderuit ging tegen VVK JO13-1. 

Lees meer »

Jeugd naar Friesland en Drenthe. Senioren op Kardinge.

Op zaterdag wederom een vol programma voor de Oosterparkers waar de jeugd bijna allemaal een uitwedstrijd speelt. De jongens en meiden van JO13-1 kunnen vroeg de auto in richting Assen. In de Drentse hoofdstad wacht LTC JO13-2 met de aanvangstijd van 08:45 uur. De ploeg van Schutter en Maatoke zullen een goede dag moeten hebben om de drie punten mee naar huis te kunnen nemen want de thuisploeg is koploper. Het verschil is echter maar 2 punten dus bij winst kunnen de Oosterparkers wellicht de 1e plek overnemen. Ook de allerjongsten binnen de vereniging mogen weer hun drie wedstrijdjes spelen. Het team van JO7-1 speelt in Vinkhuizen waarbij de eerste wedstrijd om 09:00 uur begint. Het nieuwe gevormde JO7-2 mag zich melden in Sauwerd op Sportpark de Lange Twee. Voor Johan en Harrie met JO15-1 staat een uitwedstrijd in Friesland op het programma. In Damwoude spelen de groenhemden tegen middenmoter SJO Broekster Walden waarbij de Oosterparkers nog vol meestrijden voor het kampioenschap. In de stad staan ook nog drie wedstrijden gepland voor de groen-witten. Op Kardinge is voor zowel JO10-1 als JO10-2 de buurman GVAV de tegenstander en dat levert altijd leuke potjes op. De ochtend wordt afgesloten in Selwerd waar JO13-2 het opneemt tegen VVK JO13-1. Het team van de Oosterparkers wist nog maar slechts 1x te winnen en krijgt het tegen de nummer 3  van de ranglijst VVK dus erg lastig. 

Lees meer »

Zonnig weer doet jeugd goed. Wisselvallige resultaten bij de senioren.

Het was genieten op de zaterdagochtend op Sportpark Kardinge. Een heerlijk zonnetje leverde vrolijke gezichten op bij spelers en ouders. Op veld 8 was het JO13-1 dat het opnam tegen Gorecht JO13-2 uit Haren. Al gauw werd duidelijk dat het team van Richard Schutter en Misja Maatoke de bovenliggende partij was. Een comfortabele 3-1 ruststand met doelpunten van Briyan en D'nairo (2x) leverde tevreden gezichten op bij de Oosterparkers. Na rust hadden de groenhemden ook weinig problemen met de Harenaren en liep het door Damian en Rylen zelfs uit naar 5-1 wat tevens de eindstand werd. Op hetzelfde veld werd ook de wedstrijd van JO15-1 tegen Grijpskerk JO15-1 afgewerkt. De ploeg van Harrie en Johan hadden geen kind aan de roodhemden en wonnen overtuigend met 7-3. In de 1e klasse zijn de Oosterparkers nu terug te vinden op de 2e plek met slechts twee punten achterstand op koploper Roden. Beide teams van de JO10 afdeling verloren helaas hun wedstrijden. In Zuidhorn ging de ploeg van Marion Reinders met 7-5 onderuit terwijl Groninger Boys op Kardinge te sterk was met 1-3. 

Lees meer »

Mooie lentedag op komst met druk programma voor de Oosterparkers

Als we het weerbericht mogen geloven krijgen we zaterdag bijna zomerse taferelen en daar is eigenlijk iedereen wel blij mee. In de vroege ochtend trappen de Oosterparkers van JO7-1 het drukke programma af. Op Sportpark Corpus den Hoorn gaan de jongste talenten voor drie keer winst! De ouders van JO10-1 moeten er minstens zo vroeg uit want om 09:00 uur staat de wedstrijd in en tegen Zuidhorn op het programma. Het thuisprogramma op Kardinge begint om 09.30 uur waarbij JO13-1 de leeftijdsgenoten uit Haren ontvangen. De ploeg van Schutter en Maatoke spelen tegen hekkensluiter Gorecht JO13-2. Om 11:00 uur speelt ook het tweede onder de 13 team een thuiswedstrijd. De jongens en meiden van JO13-2 staan op de een-na-laatste plek maar kunnen bij winst op Winsum JO13-3 een mooie sprong maken op de ranglijst. In de 4e klasse speelt op hetzelfde tijdstip het team van JO10-2 zijn wedstrijd. Op veld 8 ontvangen de Oosterparkers de voetballers van Groninger Boys JO10-1. Het elftal van de gebroeders Fraiquin spelen ook een thuiswedstrijd en ontvangen Grijpskerk JO15-1. De ploeg is uitstekend in vorm en zijn terug te vinden op een keurige 4e plaats in de 1e klasse met slechts 2 punten achter op de koploper Roden. Bij eventuele winst op laagvlieger Grijpskerk kunnen de jongens (en dame) wellicht goede zaken doen voor een plek in de top 3. De ochtend wordt afgesloten door een nieuw team binnen de gelederen van de Oosterparkers. Om kwart over 11 maken de talentjes van JO7-2 hun opwachting en spelen drie wedstrijdjes tegen Actief, SIOS en SGV.

Lees meer »

Oosterparkers 2 en 3 winnen! De dames gaan onderuit bij koploper.

Hoewel er geen jeugdprogramma was afgelopen weekend hebben de kinderen van JO7 en JO10 toch een sportieve ochtend gehad. Op het hoofdveld gingen de Oosterparkers van JO7 op zoek naar paaseieren en moesten hiervoor een parcours afleggen. Op veld 8 werd er voor JO10 een training ingelast zodat er toch nog gevoetbald kon worden. 

Lees meer »

Paasweekend in het teken van inhalen. Slechts 3 wedstrijden

Het paasweekend betekent tegenwoordig een vrije speelronde en wordt er dus alleen ingehaald. Voor de Oosterparkers zullen er slechts 3 wedstrijden worden gespeeld waarbij alleen het 3e elftal thuis speelt. Om 12.30 uur ontvangen de mannen van Ludolphy het team van Omlandia 2. In de vroege ochtend reizen de dames af naar Farmsum waar de bal al om 10.00 uur begint te rollen. Ook de heren van zaterdag 2 gaan dit weekend voetballen en dat om half 3 in Coendersborg. Het 7e elftal van Oranje Nassau is de tegenstander en daarmee zit het voetbalweekend voor de Oosterparkers er al weer op. Iedereen een fijn pasen en tot snel! 

Lees meer »

Programma / uitslagen

Donderdag 18 april Aanvang
Oosterparkers 2 Fc Zuidlaren 4 19:30 uur
Zaterdag 20 april Aanvang
Oosterparkers JO7-2 Harkstede JO7-2 09:00 uur (Sportpark Engelbert)
Oosterparkers JO7-2 Engelbert JO7-4 09:20 uur
Oosterparkers JO13-1 Asser Boys JO13-1 09:30 uur
VVK JO10-1 Oosterparkers JO10-1 09:45 uur
Oosterparkers JO13-2 Grijpskerk JO13-2 11:00 uur
Oosterparkers JO15-1 Omlandia JO15-1 11:00 uur
Aduard 2000 JO7-1 Oosterparkers JO7-1 11:00 uur (Sportpark Kardinge)
Oosterparkers JO7-1 HFC JO7-3 11:20 uur
Oosterparkers JO7-1 Lycurgus JO7-4 11:40
Oosterparkers JO10-2 Zuidhorn JO10-6 11:00 uur
BSVV 1 Oosterparkers 1 14:30 uur
Velocitas 1897 7 Oosterparkers 2 17:15 uur

sponsors vv oosterparkers

Wordt sponsor voor slechts 100 euro per jaar

Voor meer informatie klik hier


Veelgestelde vragen

Hoeveel contributie moet ik betalen?

Klik hier voor overzicht van de contributiebedragen

Kan ik of mijn kind vrijblijvend een keer mee komen trainen?

Ja, je kunt bij ons altijd een aantal keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of het bevalt. 

Hoe neem ik contact met jullie op?

Stuur ons voor vragen en/of info een email naar info@oosterparkers.nl of via de contactpagina op onze website. 


Clubkleding vv Oosterparkers

Koop snel en eenvoudig je Oosterparkers clubkleding op onze shop van Sportmaat!


Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een proefles? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier hieronder.

Locatie

vv Oosterparkers

Sportpark Kardinge

Koerspad 25 9735AK Groningen

 

Algemeen emailadres:
info@oosterparkers.nl

Telefoonnummer kantine:
050-5422133

Volg ons ook op Facebook!


Over ons

Bij vv Oosterparkers staan plezier, sportiviteit en persoonlijke ontwikkeling centraal. Onze trainers zorgen voor goede begeleiding in een gezellige en veilige omgeving. We hechten waarde aan respect, teamwork en het stimuleren van een actieve levensstijl. Kom langs en ontdek zelf wat vv Oosterparkers te bieden heeft!