JO13-1 wint knap in Assen. Vlaggenschip strijdend naar een punt.

In Assen heeft Richard Schutter met zijn JO13-1 uitstekende zaken gedaan door in een sterke wedstrijd LTC JO13-2 met 1-4 te verslaan. De Oosterparkers lieten bij vlagen leuk voetbal zien en zijn door de ruime overwinning zelfs terug te vinden op een knappe tweede plek op de ranglijst. In Damwoude ging het er helaas wat minder goed aan toe voor de spelers van JO15-1. De ploeg van Harrie en Johan Fraiquin hadden een goede reeks neergezet maar dan kwam in Friesland helaas een einde aan. Een 1-0 nederlaag tegen Broekster Walden JO15-1 leverde een hoop teleurgestelde gezichten op en verliest tevens zicht op de koppositie in de 1e klasse. Op Kardinge hadden beide teams van JO10 het ook lastig met hun tegenstander GVAV. Zowel JO10-1 als JO10-2 verloren beide hun wedstrijden. Bij JO10-2 was Oek de grote man met maar liefst 4 doelpunten maar helaas leverde dit uiteindelijk niks op want de blauwhemden waren met 7-4 te sterk. De grootste teleurstelling van de ochtend kwam van Sportpark het Noorden waar JO13-2 met maar liefst 19-0 onderuit ging tegen VVK JO13-1. 

Lees meer »

Jeugd naar Friesland en Drenthe. Senioren op Kardinge.

Op zaterdag wederom een vol programma voor de Oosterparkers waar de jeugd bijna allemaal een uitwedstrijd speelt. De jongens en meiden van JO13-1 kunnen vroeg de auto in richting Assen. In de Drentse hoofdstad wacht LTC JO13-2 met de aanvangstijd van 08:45 uur. De ploeg van Schutter en Maatoke zullen een goede dag moeten hebben om de drie punten mee naar huis te kunnen nemen want de thuisploeg is koploper. Het verschil is echter maar 2 punten dus bij winst kunnen de Oosterparkers wellicht de 1e plek overnemen. Ook de allerjongsten binnen de vereniging mogen weer hun drie wedstrijdjes spelen. Het team van JO7-1 speelt in Vinkhuizen waarbij de eerste wedstrijd om 09:00 uur begint. Het nieuwe gevormde JO7-2 mag zich melden in Sauwerd op Sportpark de Lange Twee. Voor Johan en Harrie met JO15-1 staat een uitwedstrijd in Friesland op het programma. In Damwoude spelen de groenhemden tegen middenmoter SJO Broekster Walden waarbij de Oosterparkers nog vol meestrijden voor het kampioenschap. In de stad staan ook nog drie wedstrijden gepland voor de groen-witten. Op Kardinge is voor zowel JO10-1 als JO10-2 de buurman GVAV de tegenstander en dat levert altijd leuke potjes op. De ochtend wordt afgesloten in Selwerd waar JO13-2 het opneemt tegen VVK JO13-1. Het team van de Oosterparkers wist nog maar slechts 1x te winnen en krijgt het tegen de nummer 3  van de ranglijst VVK dus erg lastig. 

Lees meer »

Zonnig weer doet jeugd goed. Wisselvallige resultaten bij de senioren.

Het was genieten op de zaterdagochtend op Sportpark Kardinge. Een heerlijk zonnetje leverde vrolijke gezichten op bij spelers en ouders. Op veld 8 was het JO13-1 dat het opnam tegen Gorecht JO13-2 uit Haren. Al gauw werd duidelijk dat het team van Richard Schutter en Misja Maatoke de bovenliggende partij was. Een comfortabele 3-1 ruststand met doelpunten van Briyan en D'nairo (2x) leverde tevreden gezichten op bij de Oosterparkers. Na rust hadden de groenhemden ook weinig problemen met de Harenaren en liep het door Damian en Rylen zelfs uit naar 5-1 wat tevens de eindstand werd. Op hetzelfde veld werd ook de wedstrijd van JO15-1 tegen Grijpskerk JO15-1 afgewerkt. De ploeg van Harrie en Johan hadden geen kind aan de roodhemden en wonnen overtuigend met 7-3. In de 1e klasse zijn de Oosterparkers nu terug te vinden op de 2e plek met slechts twee punten achterstand op koploper Roden. Beide teams van de JO10 afdeling verloren helaas hun wedstrijden. In Zuidhorn ging de ploeg van Marion Reinders met 7-5 onderuit terwijl Groninger Boys op Kardinge te sterk was met 1-3. 

Lees meer »

Mooie lentedag op komst met druk programma voor de Oosterparkers

Als we het weerbericht mogen geloven krijgen we zaterdag bijna zomerse taferelen en daar is eigenlijk iedereen wel blij mee. In de vroege ochtend trappen de Oosterparkers van JO7-1 het drukke programma af. Op Sportpark Corpus den Hoorn gaan de jongste talenten voor drie keer winst! De ouders van JO10-1 moeten er minstens zo vroeg uit want om 09:00 uur staat de wedstrijd in en tegen Zuidhorn op het programma. Het thuisprogramma op Kardinge begint om 09.30 uur waarbij JO13-1 de leeftijdsgenoten uit Haren ontvangen. De ploeg van Schutter en Maatoke spelen tegen hekkensluiter Gorecht JO13-2. Om 11:00 uur speelt ook het tweede onder de 13 team een thuiswedstrijd. De jongens en meiden van JO13-2 staan op de een-na-laatste plek maar kunnen bij winst op Winsum JO13-3 een mooie sprong maken op de ranglijst. In de 4e klasse speelt op hetzelfde tijdstip het team van JO10-2 zijn wedstrijd. Op veld 8 ontvangen de Oosterparkers de voetballers van Groninger Boys JO10-1. Het elftal van de gebroeders Fraiquin spelen ook een thuiswedstrijd en ontvangen Grijpskerk JO15-1. De ploeg is uitstekend in vorm en zijn terug te vinden op een keurige 4e plaats in de 1e klasse met slechts 2 punten achter op de koploper Roden. Bij eventuele winst op laagvlieger Grijpskerk kunnen de jongens (en dame) wellicht goede zaken doen voor een plek in de top 3. De ochtend wordt afgesloten door een nieuw team binnen de gelederen van de Oosterparkers. Om kwart over 11 maken de talentjes van JO7-2 hun opwachting en spelen drie wedstrijdjes tegen Actief, SIOS en SGV.

Lees meer »

Oosterparkers 2 en 3 winnen! De dames gaan onderuit bij koploper.

Hoewel er geen jeugdprogramma was afgelopen weekend hebben de kinderen van JO7 en JO10 toch een sportieve ochtend gehad. Op het hoofdveld gingen de Oosterparkers van JO7 op zoek naar paaseieren en moesten hiervoor een parcours afleggen. Op veld 8 werd er voor JO10 een training ingelast zodat er toch nog gevoetbald kon worden. 

Lees meer »

Paasweekend in het teken van inhalen. Slechts 3 wedstrijden

Het paasweekend betekent tegenwoordig een vrije speelronde en wordt er dus alleen ingehaald. Voor de Oosterparkers zullen er slechts 3 wedstrijden worden gespeeld waarbij alleen het 3e elftal thuis speelt. Om 12.30 uur ontvangen de mannen van Ludolphy het team van Omlandia 2. In de vroege ochtend reizen de dames af naar Farmsum waar de bal al om 10.00 uur begint te rollen. Ook de heren van zaterdag 2 gaan dit weekend voetballen en dat om half 3 in Coendersborg. Het 7e elftal van Oranje Nassau is de tegenstander en daarmee zit het voetbalweekend voor de Oosterparkers er al weer op. Iedereen een fijn pasen en tot snel! 

Lees meer »

Sombere zaterdag levert wisselende resultaten op

Het is eind maart en iedereen die snakt naar de lente kwam bedrogen uit afgelopen zaterdag. Met kou, hagel en regen was het een gure dag maar voor de spelers en begeleiding van JO10-2 maakte de 2-3 overwinning in Winsum veel goed. Op de vroege ochtend in Winsum kwamen de groenhemden op 0-1 voorsprong door David. In een gelijk opgaande wedstrijd was dit tevens de ruststand. Na rust was er meer te beleven met in totaal nog vier doelpunten. Oosterparkers kwam telkens op voorsprong maar met de 2-2 van Winsum leek de wedstrijd in een gelijkspel te eindigen. Een waar slotoffensief in de allerlaatste minuut van de groenhemden begon bij keeper Oek die de bal naar voren schoot. De lange trap naar voren bereikte Devin Emmens en die werd het goudhaantje van de ochtend door zijn tweede en daarmee direct het winnende doelpunt op het scorebord zette; 2-3. In Siddeburen werd het niet de ochtend van Richard Schutter en Misja Maatoke met hun JO13-1. In Siddeburen kennen de jonge stadjers een offday en verloren het machteloos met 2-0 van de thuisploeg Siddeburen JO13-1. Iets dichter bij huis kwamen de talenten van JO15-1 in actie. In de 1e klasse doet de ploeg van Harrie en Johan Fraiquin het uitstekend en lieten ook in Bedum zien over een uitstekend elftal te beschikken. Het werd een simpele 0-4 overwinning voor de Oosterparkers waar Donny Warta met 2 goals en 2 assist de grote man was. 

Lees meer »

Het voetbalweekend 23 & 24 maart. Zaterdag 2 uitgesteld!

De weersvoorspellingen geven in ieder geval nog geen lente aan maar toch gaan de Oosterparkers weer het veld op dit weekend. In Winsum beginnen de talenten van JO10-2 aan het weekend in de wedstrijd tegen vv Winsum JO10-3. Op het Geert Reinders Sportpark begint de bal om half 10 te rollen.  De jongens en meiden van JO13-2 rijden over dezelfde weg maar kunnen iets eerder uitstappen. In Sauwerd is SIOS JO13-1 de tegenstander en na de eerste overwinning van vorige week reizen de groenhemden met vertrouwen richting Sportpark de Lange Twee.  In Sauwerd begint de wedstrijd om 10.00 uur. Een hele andere kant op in de provincie betekent voor JO13-1 een ontmoeting met Siddeburen JO13-1. Voor de jongens van Richard Schutter en Misja Maatoke een duel tussen de nummer 3 en 4 van de ranglijst en dat lijkt dus een spannende pot te worden. Voor het elftal van Harrie en Johan Fraiquin een korte autorit naar Bedum waar JO15-1 de leeftijdsgenoten van SV Bedum JO15-1 treffen. Bij winst blijven de Oosterparkers bovenin meedraaien in de 1e klasse en lijkt niks nog onmogelijk! 

Lees meer »

Kom voetballen bij de Oosterparkers! Voor het seizoen 2024/2025 op zoek naar jeugd en senioren!

Voor het seizoen 2024/2025 zijn we als vereniging al weer druk bezig om de elftallen in te delen. Bij de jeugd hebben voor de onderbouw tot aan de JO15 weinig problemen om elke leeftijdscategorie te laten spelen volgend seizoen. Als we kijken naar de bovenbouw willen we op termijn graag weer een JO17 en JO19. Bij onze club is alle ruimte om goed te kunnen trainen, spelen en uiteraard is na afloop onze gezellige kantine altijd open!  Met een relatief lage contributie houden wij voetballen bij de Oosterparkers laagdrempelig en leuk! Ben jij als jeugdspeler, samen met vrienden of vriendinnen, op zoek naar een leuke sportieve uitdaging met uiteindelijk volop doorstroom mogelijkheden naar de senioren kom dan eens langs bij de Oosterparkers voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Voor elke leeftijd is er dus voldoende plek om te komen voetballen bij onze gezellige vereniging. Interesse? Neem dan contact op onze via ons algemeen emailadres: info@oosterparkers.nl

Lees meer »

3e editie Veronica Voetbalfeest op 25 mei

In het jaar dat onze vereniging haar 100 jarig jubileum vierde hebben Jan en Willeke van de Veronica bar direct gezegd er een schitterend feest neer te zetten met top artiesten. Dit was al weer 2 jaar geleden en gezien het succes van het feest is besloten er elk jaar een traditie van te maken. Ook dit jaar is de line-up grotendeels bekent en zal de 3e editie van het Veronica Voetbalfeest plaatsvinden op zaterdag 25 mei! In de middag zullen er dit jaar ook genoeg activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden. Het 7x7 toernooi wat vorig jaar georganiseerd werd zal helaas niet doorgaan want er is op Sportpark Kardinge nog een competitieronde waaronder het 1e elftal van de Oosterparkers. De ploeg van Dennis van Linschoten sluit het seizoen af in een thuiswedstrijd tegen Stadspark. Het muziekspektakel zal rond 18.00 uur losbarsten maar in de middag is er dus al genoeg te doen om hopelijk met schitterend weer het seizoen in stijl af te sluiten. De entree is volledig gratis dus nog meer reden om op zaterdag 25 mei een bezoek te brengen aan Sportpark Kardinge. 

Lees meer »

Uniek weekend voor Oosterparkers. Alle teams winnen!

Een prachtig weekend voor de Oosterparkers met uitstekende resultaten voor alle teams. In Winsum speelde JO7 de gebruikelijke 3 wedstrijdjes en met 1 winst, 1 gelijkspel en een nederlaag was het zeker geen saaie ochtend in de provincie. De verdere voetbalochtend verliepn compleet op Sportpark Kardinge en dat leverde veel blije gezichten op. Zowel voor JO10-2 als voor JO13-2 werden de overwinningen behaald door respectievelijk Zeester JO10-1 en Hoogezand JO13-3 te verslaan. Het duel tegen Zeester JO10-1 werd een spektakel en met doelpunten van Fabian, Oek en David trokken de talenten van de Oosterparkers aan het langste eind met een nipte 3-2 overwinning. Voor JO13-2 was de 8-2 overwinning op Hoogezand een flinke opsteker want het waren de eerste drie punten voor het team. In de burenruzie tussen Oosterparkers 10-1 en het JO10-3 van GVAV wist het team van Marion Reinders met klinkende cijfers te winnen en werd het maar liefst 12-5. Het team onder leiding van Schutter en Maatoke, JO13-1, hadden ook weinig moeite met hun tegenstander. Op het hoofdveld maakte Damian een hattrick en met twee doelpunten van Briyan wonnen de groenhemden simpel van Harkstede met 5-2. Terug naar veld 8 waar Harrie en Johan Fraiquin het moesten opnemen tegen GVAV JO15-3. De in uitstekend vorm verkerende JO15-1 liep ook geen schade op in de wedstrijd tegen de blauw-witten en wonnen zakelijk met 3-0. 

Lees meer »

Maart roert zijn staart. Jeugd speelt thuis, senioren uit.

Een overvol programma op de zaterdagochtend op Sportpark Kardinge. De gehele jeugdafdeling op JO7 na speelt een thuiswedstrijd met zeer interessante duels. Voor de vroege vogels onder ons trapt JO10 de voetbalochtend af om half 9 in het duel tegen GVAV JO10-3. Het 7-tal van Marion Reinders mag zich van zijn goede kant laten zien en aantonen als team te kunnen spelen. Een uur later om half 10 is het de beurt aan Misja Maatoke en Richard Schutter met JO13-1 tegen de leeftijdsgenoten van Harkstede. De groenhemden zijn terug te vinden in de middenmoot en kunnen bij winst goede zaken doen en een sprong maken op de ranglijst. Het talentvolle JO7 team maakt de reis naar Winsum en speelt daar drie wedstrijden tegen vv Winsum en twee keer tegen Lycurgus (JO7-2, JO7-4). Terug naar Kardinge volgen er om 11:00 uur maar liefst drie wedstrijden. De jongens en meiden van JO10-2 ontvangen Zeester uit Zoutkamp en kunnen wel een overwinning gebruiken. Hetzelfde geldt voor JO13-2 die met nul punten op de 11e plaats terug te vinden is op de ranglijst. De wedstrijd tegen Hoogezand JO13-3 biedt wellicht mogelijkheden want ook de Hoogezandsters staan nog met lege handen. Tot slot kunnen Johan en Harrie Fraiquin zich opmaken voor de wedstrijd tegen GVAV JO15-3. De groen-witten staan op een keurige 4e plek in de 1e klasse maar moeten zullen moeten waken voor onderschatting tegen laagvlieger GVAV. De buren met het blauwe shirt hebben nog geen wedstrijd gewonnen waardoor er in principe geen problemen mogen ontstaan voor de Oosterparkers. 

Lees meer »