Gepubliceerd op 18 februari 2024 om 09:22

Uitslag: 3 - 1

Opstelling Oosterparkers:

Kilian Fraiquin, Nigel Meertens, Akshan Kewal, Stefan Drolenga, Roberto Wams, Tristan Cooke, Ilias Arends, Morris de Wit, Rashid Conquet, Edmar Janga, Stephan Haak.

Doelpunten Oosterparkers: Rashid Conquet

Het was gisterochtend even wennen in Stadspark. Het elftal van Dennis van Linschoten speelde op verzoek van de gasten al om 11.00 uur in de ochtend maar dat was zeker geen straf. Onder heerlijke omstandigheden zagen een handjevol toeschouwers een leuke eerste helft waar Oosterparkers zeker een aantal goede mogelijkheden kreeg om te scoren. Met Rashid Conquet, Edmar Janga en Tristan Cooke beschikt het 1e elftal over zeer technisch vaardige spelers die in Stadspark zeker voor het nodige gevaar zorgde. Net als zo vaak dit seizoen ontbrak het geluk in de afronding en toonde de tegenstander zich een stuk volwassener in het afronden van de kansen. Slechts één keer voor het doel van Kilian Fraiquin geweest en het was meteen raak; 1-0. De thuisploeg rook bloed en profiteerde optimaal van de desorganisatie bij de Oosterparkers. De tweede en derde treffer volgde zich in rap tempo op voor Stadspark 1. Met slechts 1 wissel op de bank in de vorm van de niet kapot te krijgen Johan Reinders leek het een nare ochtend/middag te worden voor de groenhemden.  De ploeg van Dennis van Linschoten liet zich echter niet zomaar naar de slachtbank leiden en deed vlak voor rust zelfs nog wat terug. Een uitstekende kopbal van Rashid Conquet zorgde voor een 3-1 ruststand. Na rust een open wedstrijd waar vooral de thuisploeg de nodige kansen kreeg. Met een aantal prima reddingen van Kilian Fraiquin, het nodige geluk en karakter dat door Oosterparkers werd getoond bleef het gisteren bij 3-1 in het voordeel van Stadspark. De groenhemden kregen in de 2e helft ook nog een aantal mogelijkheden met de sterk spelende Morris de Wit als aanspeelpunt. De spits was echter ongelukkig in de afronding. In de moeilijke situatie waarin het huidige eerste elftal zit speelde het gisteren een verdienstelijke wedstrijd waar Stadspark zeker een flinke kluif aan had.