Kom voetballen bij de Oosterparkers! Voor het seizoen 2024/2025 op zoek naar jeugd en senioren!

Gepubliceerd op 20 maart 2024 om 15:20

Jeugd

Voor het seizoen 2024/2025 zijn we als vereniging al weer druk bezig om de elftallen in te delen. Bij de jeugd hebben voor de onderbouw tot aan de JO15 weinig problemen om elke leeftijdscategorie te laten spelen volgend seizoen. Als we kijken naar de bovenbouw willen we op termijn graag weer een JO17 en JO19. Bij onze club is alle ruimte om goed te kunnen trainen, spelen en uiteraard is na afloop onze gezellige kantine altijd open!  Met een relatief lage contributie houden wij voetballen bij de Oosterparkers laagdrempelig en leuk! Ben jij als jeugdspeler, samen met vrienden of vriendinnen, op zoek naar een leuke sportieve uitdaging met uiteindelijk volop doorstroom mogelijkheden naar de senioren kom dan eens langs bij de Oosterparkers voor een geheel vrijblijvende kennismaking. Voor elke leeftijd is er dus voldoende plek om te komen voetballen bij onze gezellige vereniging. Interesse? Neem dan contact op onze via ons algemeen emailadres: info@oosterparkers.nl

Senioren / dames recreatief

Een middagje Oosterparkers met veel thuiswedstrijden betekent een 3e helft met ongelooflijk veel gezelligheid! Met één van de leukste kantines van de stad is er tot in de late uurtjes genoeg te beleven. Voor de recreanten onder ons zijn wij als club op zoek naar leden en uiteraard ook naar complete elftallen die voor het komend seizoen het mooie groen-wit wil dragen! Wil jij dus graag voetballen waar gezelligheid voorop staat neem dan snel contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking met onze vereniging! Ook voor damesvoetbal is er nog voldoende ruimte bij de Oosterparkers en willen we graag het aantal vrouwenteams uitbreiden! Kom dus snel langs en proef de gezellige sfeer!

Selectievoetbal prestatief

Op dit moment werken we achter de schermen aan een ambiteus plan om het prestatievoetbal bij de Oosterparkers weer naar een hoger plan te tillen. Met de komst van trainer Peter Slijfer en leider Henk Middel en de gesprekken met zowel nieuwe als huidige spelers wordt er een nieuwe koers ingezet. Ook binnen de geheel nieuw te vormen selectie is er uiteraard ruimte voor nieuwe spelers die zich kunnen vinden in de plannen van Oosterparkers en trainer Peter Slijfer. Ben jij dus op zoek naar een sportieve uitdaging en de strijd wil aangaan om mooie dingen te bereiken neem dan snel contact op:

Algemeen emailadres: info@oosterparkers.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.