Senioren Oosterparkers zoeken spelers! Kom voetballen bij de gezelligste club van Groningen!

Gepubliceerd op 11 juni 2024 om 09:38

Naast de 1e selectie zijn natuurlijk de teams in de B categorie de levensader van onze club en voor het komende seizoen is het de bedoeling deze uit te breiden!  Op dit moment wordt er druk gewerkt om een zaterdag 4 aan de herenteams toe te voegen. Ook het 7x7 voetbal op de vrijdagavond moet gerealiseerd worden in de verschillende categorieën. Uiteraard zoeken wij voor alle teams nog voldoende spelers en speelsters dus schroom niet om je aan te melden bij de gezelligste club van Groningen! Hieronder alvast een overzicht van de teams in het nieuwe seizoen! 

Zaterdag 2

Al jarenlang een vertrouwd gezicht binnen onze vereniging en grotendeels nog steeds in dezelfde samenstelling. Een hecht en leuk voetballend team uitkomend in de reserve 5e klasse kunnen voor het komend seizoen zeker nog wel nieuwe aanwinsten gebruiken. 

 

 

Leider: Thijs Rietvoort / Robbert Wal

Training: donderdag 19:00 - 20:00 uur (onder voorbehoud)

zaterdag 3

In het verre verleden ooit jarenlang het vertrouwde 1e elftal op de zaterdag. Inmiddels uitkomend in de reserve 6e klasse om eindelijk een keer kampioen te kunnen worden. De derde helft is minstens zo belangrijk en met grotendeels 35 plussers is er genoeg plek voor nieuwe aanwas.

 

Leider: Martin Ludolphy / Mick Pomstra

Training: donderdag 19:00 - 20:00 uur (onder voorbehoud)

zaterdag 4

De jongste lichting senioren gaan het nieuwe zaterdag 4 vormen. Een hechte groep die al vanaf de jeugd met elkaar spelen hebben inmiddels de sprong gemaakt naar de senioren. Voor de groep, allemaal rond de 20 jaar, staat gezelligheid voorop en gaan deze toppers spelen in de reserve 6e klasse. Ook voor dit elftal geldt dat nieuwe spelers zeer welkom zijn! 

 

Leider: Luuk van der Heide

Training: woensdag 20:00 - 21:00 uur (onder voorbehoud)

zondag 2

Een nostalgisch elftal binnen onze gelederen zijn de veteranen van zondag 2. Al jarenlang houden zij het zondagvoetbal in leven en ook in het seizoen 2024/2025 gaan de mannen gewoon door. Heb jij geen moeite om zondagochtend je bed uit te komen om vervolgens in Kloosterburen achter een bal aan te rennen? Dan is dit elftal zeker wat voor jou!

 

Leider: Johan Fraiquin

Training: woensdag 20:00 - 21:00 uur (onder voorbehoud)

dames 1

Een jonge groep meiden die erg fanatiek al 2 seizoenen voor onze club speelt. Het elftal van Kelly Arnaud wil graag meedraaien voor de bovenste plekken van de ranglijst en speelt in de 5e klasse. Ook voor het damesvoetbal zit je bij Oosterparkers dus goed! 

 

 

Trainer/Leider: Kelly Arnaud

Trainingen: maandag/woensdag: 20:00-21:30 uur

Heeft één van de bovenstaande elftallen je interesse gewekt en lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Neem dan snel contact op en stuur een mail naar info@oosterparkers.nl! Ook voor complete elftallen heeft Oosterparkers nog genoeg ruimte dus kom snel voetballen in het mooie groen-wit op Sportpark Kardinge! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.