Groot feest ondanks kansloze nederlaag tegen Stadspark

Gepubliceerd op 27 mei 2024 om 12:13

weekend in teken van feest, slechts 2 wedstrijden

Al weken lang werden de voorbereidingen getroffen voor het jaarlijkse feest bij de vv Oosterparkers. Het Veronica Voetbalfeest editie 2024 werd afgelopen weekend gehouden en het zou een fantastische dag worden voor de Oosterparkers. Ook stonden er nog twee wedstrijden op het progamma voor de groenhemden. Tussen alle bedrijvigheid door werd op het hoofdveld afgetrapt tussen JO15-1 en vv Drachten JO15-1. De wedstrijd begon moeizaam voor het team van de gebroeders Fraiquin. Hoewel de thuisploeg veel sterker waren kwam het moeilijk tot scoringskansen. Uiteindelijk werd het vele balbezit ook omgezet in doelpunten en wonnen de groen-witten simpel met 4-0. Met nog drie wedstrijden te spelen lijkt plek 3 het hoogst haalbare voor de onder 15 lichting van de Oosterparkers. 

 

Om 14:30 uur begon de laatste wedstrijd voor het vlaggenschip en ook voor trainer Dennis van Linschoten. Een uiterst moeizaam seizoen werd afgesloten tegen Stadspark 1. Zoals zo vaker dit seizoen begonnen de groenhemden voortvarend aan de wedstrijd en stond het binnen 1 minuut al op voorsprong door een doelpunt van Edmar Janga. Het regende daarna kansen voor de thuisploeg maar het beloonde zich echter niet met een tweede treffer. De krappe selectie en het weinig tot niet trainen eiste ook in de laatste wedstrijd zijn tol voor de ploeg van Sportpark Kardinge. Onder toeziend oog van een aardige groep toeschouwers zakte de ploeg van Van Linschoten na rust als een kaartenhuis in elkaar. De gasten uit het Stadspark wonnen simpel met 2-6 en daarmee is het seizoen 2023-2024 één om snel te vergeten. De toekomst van het eerste elftal ziet er echter rooskleurig uit wat betreft het komende seizoen. De selectie met de nieuwe trainer Peter Slijfer werd de afgelopen maanden flink versterkt en de verwachtingen zijn hoog. Op zaterdag 6 juli kunnen de Oosterparkers kennis maken met het vernieuwde elftal want dan speelt het op Kardinge een vriendschappelijke wedstrijd tegen Corenos 1. 

Vanaf afgelopen donderdag is er elke dag hard gewerkt om de derde editie van het Veronica Voetbalfeest plaats te laten vinden. Een grote groep vrijwilligers heeft de handen uit de mouwen gestoken om er een onvergetelijke dag van te maken. De 25 mei stond voor velen al maanden in de agenda en afgelopen zaterdag hebben de Oosterparkers met de trouwe hoofdsponsor Veronica Bar er een knalfeest van gemaakt. Een bomvolle tent (en ook buiten) hebben kunnen genieten van urenlange muziek van top artiesten. Met een hoop blije gezichten en meezingende menigte kunnen we terugkijken op een uiterst geslaagde editie van dit voetbalfeest. Namens de gehele club en organisatie bedanken wij alle vrijwilligers, sponsoren en leveranciers voor het mogelijk maken van dit unieke jaarlijkse feest. De volgende editie staat gepland op zaterdag 24 mei 2025 dus zet deze alvast in de agenda. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.